Verwarm de oven voor op 180°C (boven-/onderwarmte) en bereid het deeg volgens de instructies op de verpakking.
Rol het deeg uit en bekleed een ingevette taartvorm ermee.
Laat de randen iets over de rand van de vorm hangen en prik met een vork gaatjes in de bodem.
Klop met een mixer de suiker, eieren en roomkaas tot een glad en romig mengsel.
Giet de roomkaasvulling over de deegbodem en strijk glad.
Bestrijk de randen van het deeg met het geklutste ei.
Bak de cheesecake onderin de oven gedurende 30-35 minuten tot hij stevig is.
Bedek de taart met aluminiumfolie als deze te snel kleurt.
Laat de cheesecake volledig afkoelen.
Beleg de bovenkant met het rood fruit en bestrooi met poedersuiker vlak voor het serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer de cheesecake met een extra toef slagroom of een bolletje vanille-ijs voor een luxe touch.Wijnadvies:Een glas mousserende wijn, zoals Prosecco of Moscato d’Asti, past perfect bij de frisse smaak van het rood fruit en de romige vulling van de cheesecake.