Rood Fruit Cheesecake
Equipment
Ingrediënten
- 1 rol Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg 300 g
- 400 g roomkaas
- 120 g suiker
- 2 eieren
- 80 g bramen
- 80 g frambozen
- 80 g aardbeien in vieren gesneden
- 50 g rode bessen
- 1 eetlepel boter om in te vetten
- 1 ei geklutst (om te bestrijken)
- Poedersuiker om te bestrooien
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C (boven-/onderwarmte) en bereid het deeg volgens de instructies op de verpakking.
- Rol het deeg uit en bekleed de ingevette taartvorm ermee.
- Laat het deeg over de rand hangen en prik gaatjes met een vork in de bodem.
- Klop de suiker, de eieren en eidooier door de roomkaas met een mixer tot een glad mengsel.
- Giet dit mengsel over de deegbodem.
- Bestrijk de rand van het deeg met het geklutste ei en bak de cheesecake onderin de oven in 30-35 minuten gaar.
- Bedek de cheesecake met aluminiumfolie als deze te snel kleurt.
- Beleg de cheesecake na het bakken met het rood fruit en bestrooi met poedersuiker.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de cheesecake met een glas mousserende wijn voor een feestelijke touch.
Voedingswaarden
Calories: 383 kcal | koolhydraten: 33 g | Protein: 9 g | Vet: 24 g | Zout: 0.7 mg | Sugar: 25 g