Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Instruction Images
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rotolo do pasta con prociutto e formagio
Ham-kaas snackstick / Een stevige snack, antipasto of voorgerecht, hoe je het ook wilt noemen. Door de gebakken kaas smaakt het zelfs voortreffelijk met een glas lichte rode wijn.
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
deegroller
Oven
Ingrediënten
▢
250
gram
bladerdeeg
▢
100
gram
gekookte ham
▢
50
gram
Parmezaanse kaas
▢
1
ei om het deeg te bestrijken
▢
1
eetlepel(s)
maanzaad
Instructies
Rol met een deegroller het bladerdeeg tot het iets dunner wordt.
Snij het bladerdeeg in het gewenste aantal porties.
Verdeel de achterham en vervolgens tweederde van de kaas over het bladerdeeg.
Rol het bladerdeeg op en maak dan één of meerdere ‘twisten’.
Bestrijk met geklopt ei en strooi er de rest van de kaas en de maanzaadjes over.
Bakken 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Blijf erbij, want met de kaas bovenop kan het snel aanbranden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Koude Hapjes
/
Warme hapjes
Land van herkomst
Italië