Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sajoer toemis tauge 1
gekruiden tauge
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
50
gram
taugé
▢
5
rode uien
▢
½
rode lombok
▢
3
deciliter
water
▢
1
theelepel
trassi
▢
1
theelepel
asem
▢
50
gram
gamba's
gepelde
▢
zout
▢
1
schijfje
laos
▢
2
eetlepels
olie
▢
¼
blok
santen
▢
2
tenen
knoflook
Instructies
Snijd de uien, knoflook en de halve lombok heel fijn en fruit ze met de trassi en laos in de olie.
Voeg daarna de taugé, gamba's en 3 dl water toe.
Smelt de santen in de massa.
Voeg de asem toe en laat het geheel koken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Let op:
de taugé moet knapperig blijven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
India