Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sjaslik
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
BBQ
Ingrediënten
▢
1
kg
mager lamsvlees
▢
5
uien
▢
2
laurierblaadjes
▢
½
L
witte azijn
▢
peper en zout
Instructies
Snij het vlees in blokjes van ongeveer 3 op 3 cm. Snij 3 uien in ringen.
Maak een marinade door de witte azijn, uiringen en laurierblaadjes te mengen.
Breng deze rijkelijk op smaak met peper en zout.
Doe het vlees in een grote kom en meng er de marinade goed door.
Laat minstens 4 uur marineren in de koelkast en schep alles af en toe eens om.
Snij de 2 overgebleven uien in partjes en rijg ze met de vleesblokjes afwisselend aan satéstokjes.
Bak de sjasliks op de grill of de BBQ langs alle kanten mooi bruin terwijl u ze regelmatig bestrijkt met de azijnmarinade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een
frisse salade
en
tzatziki
.
--------------------------------------------------------------------------------------------------