Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Snorrepotje
gestoofd kalfsvlees
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
kalfsvlees
▢
eventueel restjes nier
lever en tong
▢
zout naar smaak
▢
1
ui of een paar sjalotjes
▢
50
g
vet of boter
▢
paar stukjes foelie
▢
3
tomaten
▢
peper
▢
azijn
Instructies
Zout het kalfsvlees lichtjes en laat het 2 uren staan.
Kook het in ongeveer 1 uur gaar en laat het in het kooknat koud worden.
Fruit de gesnipperde ui in het vet of de boter en doe er de foelie, de tomaten en wat peper bij.
Snijd het gekookte kalfsvlees en de vleesresten in dobbelsteentjes en meng alles goed door elkaar.
Stoof het vlees met een deel van het vleeskooknat en wat azijn op een laag vuurtje nog een uurtje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kalfsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Friesland
/
Nederland