Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spinazie-yoghurtsalade uit Egypte
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
jonge spinazie
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
eetlepel
peper
▢
zout
▢
1 ½
dl
yoghurt
Instructies
Verwijder de steeltjes van de spinaziebladeren, leg de spinazie in een pan en laat 1-2 minuten koken.
Blijf voortdurend roeren, zodat de bladeren niet te gaar worden.
Haal de pan van het vuur.
Meng de knoflook, de groene peperkorrels en zout door de yoghurt.
Schep de spinazie in een kom en giet de dressing erover.
Meng alles goed en serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
Egypte