Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Stoofpeertjes met spitskool
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
römertopf
Oven
Ingrediënten
▢
500
g
spekblokjes
▢
500
g
spitskool
▢
600
g
stoofperen
▢
2
dl
rode wijn
▢
1
dl
water
▢
Balsamico azijn naar smaak
▢
Peper
Zout naar smaak
Instructies
Römertopf weken in water ongeveer 15 minuten.
Peertjes schillen en verdelen in partjes.
Verdeel de spekblokjes op de bodem en kruiden met peper.
Spitskool er op verdelen en daarop de peertjes.
Wijn, water en de balsamico mengen en voorzichtig over de peertjes schenken.
Deksel op de römertopf en ongeveer 120 minuten in de oven op 180ºc.
Oven niet voorverwarmen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Duitsland