Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Taartjes met rabarber
snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
pan
Ingrediënten
▢
250
g
rabarber
▢
1
eetlepel
suiker
▢
2
pakjes
verse roomkaas
bv. MonChou (à 100 g)
▢
5
eetlepels
honing
▢
4
kleine
taartbodempjes
pak à 6 stuks
Instructies
Rabarber schoonmaken, wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden.
In pan 50 ml water met suiker aan kook brengen.
Rabarber ca. 5 minuten zachtjes laten koken.
Rabarber uit pan scheppen, laten uitlekken en iets laten afkoelen.
Roomkaas losroeren met 3 eetlepels honing en over taartbodempjes verdelen.
Rabarber erop scheppen en besprenkelen met rest van honing.
Tot gebruik in koelkast zetten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
Land van herkomst
Nederland