Taartjes met rabarber

snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 250 g rabarber
  • 1 eetlepel suiker
  • 2 pakjes verse roomkaas bv. MonChou (à 100 g)
  • 5 eetlepels honing
  • 4 kleine taartbodempjes pak à 6 stuks

Instructies

  • Rabarber schoonmaken, wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden.
  • In pan 50 ml water met suiker aan kook brengen.
  • Rabarber ca. 5 minuten zachtjes laten koken.
  • Rabarber uit pan scheppen, laten uitlekken en iets laten afkoelen.
  • Roomkaas losroeren met 3 eetlepels honing en over taartbodempjes verdelen.
  • Rabarber erop scheppen en besprenkelen met rest van honing.
  • Tot gebruik in koelkast zetten.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Fruit / Nagerecht
Land van herkomst Nederland