Witte chocolade knapperkoekjes in bonbonpapiertjes
Supersnelle knapperige koekjes met witte chocolade, cornflakes en vrolijke suikermuisjes – klaar in een handomdraai en perfect voor bij de koffie of als traktatie.
Doe de chocoladestukjes in een vuurvaste schaal of pan.
Smelt de chocolade au-bain-marie met 2 eetlepels zonnebloemolie.
Zet de bonbonpapiertjes klaar.
Meng beetje bij beetje de cornflakes voorzichtig door de gesmolten chocolade.
Vul de bonbonpapiertjes met het chocolademengsel met behulp van een theelepeltje.
Bestrooi de gevulde papiertjes met suikermuisjes.
Laat de koekjes 30 minuten uitharden in de koelkast.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Serveer op een decoratief schaaltje met een kopje muntthee of espresso.Wijnadvies: Geen wijnadvies nodig; combineer liever met een zoete drank zoals muntthee of chocolademelk.