Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Zalmbonbons met appelvulling
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
plastic folie
kleine ronde vormpjes
Ingrediënten
▢
Pink Lady appels
▢
handje
rucolablaadjes
▢
1
klein stronkje
witlof
▢
40
g
pittige blauwschimmelkaas
roquefort of gorgonzola
▢
zout
peper
▢
citroensap
▢
olijfolie
extra vergine
▢
300
g
zalmfilet
in plakjes
Instructies
Maak de appels schoon en snijd ze in kleine blokjes.
Hak de rucola en witlofblaadjes fijn.
Meng in een kom de appelblokjes, rucola, witlof en kaas.
Breng op smaak met zout, peper, citroensap en olijfolie.
Bekleed de vormpjes met plastic folie en vervolgens met zalmplakjes.
Schep de appelsalade erin.
lap de zalmplakjes terug over de salade heen, zodat ze ingepakt zijn.
Haal de bonbons uit de vormpjes en verwijder de folie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Garneer de zalmbonbons met een klein blaadje rucola en serveer ze op een mooie schaal of amuselepels.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Koude Hapjes
/
Vis