Zalmbonbons met appelvulling

Zalmbonbons met appelvulling

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • Pink Lady appels
  • handje rucolablaadjes
  • 1 klein stronkje witlof
  • 40 g pittige blauwschimmelkaas roquefort of gorgonzola
  • zout peper
  • citroensap
  • olijfolie extra vergine
  • 300 g zalmfilet in plakjes

Instructies

  • Maak de appels schoon en snijd ze in kleine blokjes.
  • Hak de rucola en witlofblaadjes fijn.
  • Meng in een kom de appelblokjes, rucola, witlof en kaas.
  • Breng op smaak met zout, peper, citroensap en olijfolie.
  • Bekleed de vormpjes met plastic folie en vervolgens met zalmplakjes.
  • Schep de appelsalade erin.
  • lap de zalmplakjes terug over de salade heen, zodat ze ingepakt zijn.
  • Haal de bonbons uit de vormpjes en verwijder de folie.

Notities / Tips / Wijnadvies

Garneer de zalmbonbons met een klein blaadje rucola en serveer ze op een mooie schaal of amuselepels.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Koude Hapjes / Vis