Geitenkaas en Courgette Wrap

Porties: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 wrap tortilla’s
  • 200 g Hollandse geitenkaas met koriander in dunne plakjes
  • ½ courgette in dunne plakjes
  • 1 rode ui in dunne ringen
  • ½ zakje verse koriander à 15 g, grofgehakt
  • 4 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper

Instructies

  • Leg de tortilla’s op een werkvlak en verdeel de plakjes geitenkaas, courgette en uiringen over de onderste helft van de tortilla’s.
  • Strooi de gehakte koriander erover en vouw de tortilla’s dubbel.
  • Bestrijk de buitenkant van de tortilla’s dun met olie.
  • Leg de wraps op een grillschaal en rooster ze op de barbecue gedurende 4-5 minuten, tot ze knapperig en bruin zijn, waarbij je ze halverwege keert.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Deze geitenkaas en courgette wrap gaat goed samen met een droge witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, zoals de Rémy Pannier Sauvignon.

Voedingswaarden

Calories: 380 kcal | koolhydraten: 23 g | Protein: 12 g | Vet: 25 g | Zout: 1.2 mg | Sugar: 2 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Wraps
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch