Wrap met Mexicaanse salade
Wrap met Mexicaanse salade
Aantal porties: personen
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
- 3 eetlepel(s) boerenyoghurt
- 2 eetlepel(s) mayohalf
- 1 teentje knoflook (geperst)
- peper
- zout
- 3 eetlepel(s) koriander (geknipt)
- 100 gram krulsla melange
- 1 blik kidneybonen (afgespoeld en uitgelekt)
- 1 rode ui (in dunne ringen)
- 150 gram chorizo (in reepjes)
- 1 avocado (in kleine blokjes)
- 1 paprika (in piepkleine stukjes)
- 8 wrap tortilla's
Bereidingswijze:
- Klop een dressing van de yoghurt, de mayohalf, de uitgeperste knoflook, peper en zout naar smaak en de koriander.
- Meng de sla met de kidneybonen, de ui, de chorizo, de avocado, de paprika en de dressing.
- Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel een gedeelte van de salade erover.
- Rol de tortilla’s op en snijd ze schuin middendoor.
- Geef de rest van de salade er apart bij.
Wijnadvies: Campo Lavilla rosè
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook