Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kg aardappels
- 1 ei
- 2 eetlepel(s) margarine vloeibare
- 1 pak zeeschnitzels diepvries, 4 x 100 g)
- 1 kropsla
- 1 ui
- 5 eetlepel(s) honing mosterddressing fles à 270 ml
- 1 zakje vis dillesaus 40 g
Instructies
- Aardappels schillen, wassen en met weinig zout in 20 minuten gaar koken.
- Ei in 8 minuten hard koken en laten afkoelen.
- In koekenpan margarine verhitten en vis 8 minuten bakken.
- Sla schoonmaken en blad in stukjes scheuren.
- Ui pellen en snipperen. In kom sla, ui en dressing mengen.
- Ei in plakjes snijden en over sla verdelen.
- Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Vis met saus, aardappels en sla serveren.