Zeeschnitzel met honing mosterddressing

Zeeschnitzel met honing mosterddressing

snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg aardappels
  • 1 ei
  • 2 eetlepel(s) margarine vloeibare
  • 1 pak zeeschnitzels diepvries, 4 x 100 g)
  • 1 kropsla
  • 1 ui
  • 5 eetlepel(s) honing mosterddressing fles à 270 ml
  • 1 zakje vis dillesaus 40 g

Instructies

  • Aardappels schillen, wassen en met weinig zout in 20 minuten gaar koken.
  • Ei in 8 minuten hard koken en laten afkoelen.
  • In koekenpan margarine verhitten en vis 8 minuten bakken.
  • Sla schoonmaken en blad in stukjes scheuren.
  • Ui pellen en snipperen. In kom sla, ui en dressing mengen.
  • Ei in plakjes snijden en over sla verdelen.
  • Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
  • Vis met saus, aardappels en sla serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Nederland