Zeeschnitzel met Honing-Mosterddressing en Aardappelsalade
Geniet van deze heerlijke en eenvoudige maaltijd met een verrassende combinatie van smaken!
Ingrediënten
- 1 kg aardappels
- 1 ei
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 4 zeeschnitzels diepvries, 4 x 100 g
- 1 kropsla
- 1 ui
- 5 eetlepels honing-mosterddressing
- 1 zakje vis-dillesaus 40 g
Instructies
- Schil de aardappels, was ze en kook ze met een beetje zout in 20 minuten gaar.
- Kook het ei in 8 minuten hard, laat het afkoelen en snijd het vervolgens in plakjes.
- Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de zeeschnitzels gedurende 8 minuten.
- Maak de sla schoon, scheur de bladeren in stukjes en snipper de ui.
- Meng dit in een kom met de honing-mosterddressing.
- Verdeel de plakjes ei over de salade.
- Bereid de vis-dillesaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Serveer de gebakken zeeschnitzels met de saus, gekookte aardappels en de sla.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij de zachte smaak van de zeeschnitzel en de frisse salade.
Voedingswaarden
Calories: 600 kcal | koolhydraten: 65 g | Protein: 25 g | Vet: 25 g | Zout: 2 mg | Sugar: 10 g