Zeeschnitzel met Honing-Mosterddressing en Aardappelsalade

Geniet van deze heerlijke en eenvoudige maaltijd met een verrassende combinatie van smaken!
Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg aardappels
  • 1 ei
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 4 zeeschnitzels diepvries, 4 x 100 g
  • 1 kropsla
  • 1 ui
  • 5 eetlepels honing-mosterddressing
  • 1 zakje vis-dillesaus 40 g

Instructies

  • Schil de aardappels, was ze en kook ze met een beetje zout in 20 minuten gaar.
  • Kook het ei in 8 minuten hard, laat het afkoelen en snijd het vervolgens in plakjes.
  • Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de zeeschnitzels gedurende 8 minuten.
  • Maak de sla schoon, scheur de bladeren in stukjes en snipper de ui.
  • Meng dit in een kom met de honing-mosterddressing.
  • Verdeel de plakjes ei over de salade.
  • Bereid de vis-dillesaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Serveer de gebakken zeeschnitzels met de saus, gekookte aardappels en de sla.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Een droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij de zachte smaak van de zeeschnitzel en de frisse salade.

Voedingswaarden

Calories: 600 kcal | koolhydraten: 65 g | Protein: 25 g | Vet: 25 g | Zout: 2 mg | Sugar: 10 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Nederland