Zomerse Pastasalade

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 g gekleurde farfalle of penne
  • 1 groene paprika fijngesneden
  • 1 rode paprika fijngesneden
  • 1 blikje tonijn
  • 1 blikje mais uitgelekt
  • 4 lente-uitjes fijngesneden
  • 3 eetlepel(s) mayonaise
  • een scheutje balsamico-azijn
  • peper uit de molen
  • verse basilicum ter garnering

Instructies

  • Kook de pasta in licht gezouten water volgens de verpakking beetgaar.
  • Spoel af onder koud water en laat uitlekken en afkoelen.
  • Laat de tonijn uitdruipen, prak met een vork en meng met de mayonaise.
  • Breng op smaak met peper en een scheut balsamico-azijn.
  • Meng er de afgekoelde pasta door.
  • Voeg de paprika, lente-uitjes en mais toe en werk af met enkele verse, gescheurde basilicumblaadjes.

Notities / Tips / Wijnadvies

Overschotjes zijn lekker om de volgende middag mee te nemen naar school of werk.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Salade / Vis