Zomerse Recepten

Zomerse Recepten

In deze categorie vind je verfrissende en lichte zomerse recepten die perfect zijn voor warme dagen. Of je nu zin hebt in een koele salade, een zomerse barbecue, of een verfrissend dessert, deze recepten zijn ideaal om van te genieten tijdens de zomermaanden. Elk gerecht is ontworpen om eenvoudig te bereiden te zijn, met gebruik van seizoensgebonden ingrediënten die je smaakpapillen zullen verwennen en je de hele zomer fris en energiek zullen houden.


Aardappelbrood met Volkoren Meel
Aardappelbrood met Volkoren Meel
Aardappelen in Romige Peterseliesaus
Aardappelen in Romige Peterseliesaus
Aardappelgratin uit de Provence met Tomaat en Basilicum
Aardappelgratin uit de Provence met Tomaat en Basilicum
Een gelaagde trifle met chocoladecake, aardbeienkwark, aardbeientopping en slagroom in een grote glazen schaal, gegarneerd met kruimels, verse aardbeien en munt. Geplaatst in een gezellige, moderne keuken met kleurrijke accenten en natuurlijk licht.
Aardbei Chocolade Trifle Verrassing
Aardbeienkaviaar met Couscous en Vanille
Aardbeienkaviaar met Couscous en Vanille
Amaretto Sunrise Crush cocktail
Armeense Yoghurtsoep met Gerst en Verse Koriander
Armeense Yoghurtsoep met Gerst en Verse Koriander
Aspergebavarois met Vinaigrettesaus en Truffelstengel
Aspergebavarois met Vinaigrettesaus en Truffelstengel
Aspergesalade met Krieltjes, Aardbeien en Gerookte Kip
Aspergesalade met Krieltjes, Aardbeien en Gerookte Kip
Atjar Bawang Timor - Zure Uitjes met Kruiden
Atjar Bawang Timor – Zure Uitjes met Kruiden
Atjar Lombok met Sjalotten
Atjar Lombok met Sjalotten
Atjar Tjampoer - Zoetzure Gemengde Groenten
Atjar Tjampoer – Zoetzure Gemengde Groenten
Atjar Tjampoer Bandung - Zoetzure Groentenmix
Atjar Tjampoer Bandung – Zoetzure Groentenmix
Attereau de Boeuf met Villerois Saus en Ham
Attereau de Boeuf met Villerois Saus en Ham
Aubergine Dip met Citroen en Peterselie
Aubergine Dip met Citroen en Peterselie
Aubergine-Courgette Pannetje met Tomatensaus
Aubergine-Courgette Pannetje met Tomatensaus
Aubergineplakjes met Kaaskorstje
Aubergineplakjes met Kaaskorstje
Aubergines met Tomaat en Verse Kruiden
Aubergines met Tomaat en Verse Kruiden
Australische Bananentaart met Amandelen en Kruidige Specerijen
Australische Bananentaart met Amandelen en Kruidige Specerijen
Avocado con gambas, Mexicaanse avocado gevuld met een romige garnalenmix van mayonaise, ketchup, room en chilisaus, geserveerd met citroenschijfjes in een kleurrijke Mexicaanse keuken met levendige tegels en warme houten accenten.
Avocado con Gambas – Mexicaanse Avocado met Garnalen
Avocado gevuld met Garnalen en Gerookte Zalm
Gevulde avocado met garnalen, ei en bleekselderij, in Mexicaanse keuken met kleurrijke tegels.
Avocado met Garnalenvulling
Avocado-aardbeiensalade in een rustieke Mexicaanse schaal, met blokjes avocado en plakjes aardbei, besprenkeld met citroensap, balsamicoazijn en versgemalen zwarte peper, in een kleurrijke Mexicaanse keuken met terracotta accenten en levendige tegels.
Avocado-Aardbeiensalade met Citroensap en Balsamico
Avocado-walnootijs in een glas, gegarneerd met gehakte walnoten en café noir koekjes, in Mexicaanse keuken.
Avocado-Walnootijs met Café-Noir Koekjes
Avocado-tonijnsalade met bleekselderij, broodblokjes en limoengarnering, geserveerd op eikenbladsla in Mexicaanse kom.
Avocadosalade met Tonijn en Pittige Dressing
Baguette van Filodeeg met Gevulde Black Tiger Garnalen
Baguette van Filodeeg met Gevulde Black Tiger Garnalen
Bamboescheuten met pinda's, broccoli en paddenstoelen in een oosterse woksaus, geserveerd in rustieke kom.
Bamboescheuten met Pinda’s en Groenten
Een klein schaaltje romige basilicumsaus, lichtgroen van kleur, gegarneerd met fijngehakte verse basilicum. Gepresenteerd in een lichte vintage keuken met pastelkleuren en retro-accenten, onder zacht natuurlijk licht dat de gladde textuur en de frisse uitstraling van de saus benadrukt.
Basilicumsaus voor Visgerechten
Basisrecept Harde Wener Deeg
Basisrecept Harde Wener Deeg
Between the Sheets
Between the Sheets
Buideltje van Parmaham met Meloen en Bieslook
Buideltje van Parmaham met Meloen en Bieslook
Elegante buideltjes van crêpes gevuld met gerookte zalm en paling, samengebonden met dunne preireepjes, geserveerd met een romige gember-citroensaus. Het gerecht is gepresenteerd op een wit bord in een vintage keuken met lichte pastelkleuren en retro decor.
Buideltjes met Gerookte Zalm en Paling in Gember-Citroensaus
Caprese Torentjes met Galliaham
Een elegant voorgerecht van carpaccio met dunne plakjes ossehaas, gegarneerd met verse rucola, goudbruin geroosterde pijnboompitten, kappertjes en vers geschaafde Parmezaanse kaas. Het gerecht is licht besprenkeld met knoflook-olijfolie en gepresenteerd in een gezellige vintage keuken met pastelkleuren en retro-accenten.
Carpaccio van Ossehaas met Parmezaanse Kaas en Pijnboompitten
Chocoladecake met Chocoladeganache en Vanillesau
Chocoladecake met Chocoladeganache en Vanillesaus
Coma Cocktail
Congo Mango Bonfo Cocktail
Congo Mango Bonfo Cocktail
Dacquoise Koek met Abrikozen Bavarois en Chocolade Ganache
Dacquoise Koek met Abrikozen Bavarois en Chocolade Ganache
Délices aux Poires - Perencake
Délices aux Poires – Perencake
Exotische Scorpion Cocktail
1
2
3
4
5
6
7
8