Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Pel en snipper de ui en de knoflook.
- Snijd de pepers (zonder zaadjes) in stukjes.
- Schil en rasp de gember.
- Kook de eieren hard, pel ze en houd ze warm.
- Pers 1 citroen uit, snijd de andere in schijfjes.
- Verhit de boter in een braadpan.
- Fruit de ui en de knoflook 5 minuten.
- Bak de pepers en de gember 3 minuten mee.
- Roer het geelwortelpoeder en de bloem erdoor.
- Voeg langzaam de melk, 2½ dl water en het kokosmelkpoeder toe.
- Breng het al roerend aan de kook.
- Voeg naar smaak citroensap en zout toe.
- Halveer de eieren en leg ze met de bolle kant naar boven in een schotel.
- Schenk de saus erop.
- Garneer met schijfjes citroen en korianderblad.