Zuppa Di Sedani

Bleekselderijsoep
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ struik bleekselderij
  • 1 aardappels
  • 25 gram boter
  • ½ liter vleesbouillon
  • ¼ paprika
  • koffieroom
  • peper
  • zout

Instructies

  • Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in dunne plakjes.
  • Schil de aardappel en snijd hem in blokjes.
  • Verhit de boter in een pan en fruit de bleekselderij en aardappel even aan.
  • Voeg de bouillon toe en kook de soep in ± 20 minuten zachtjes gaar.
  • Snijd de paprika in flinterdunne stukjes.
  • Pureer de soep in een keukenmachine of met een staafmixer en maak hem op smaak met een scheutje koffieroom, zout en peper.
  • Roer de paprikastukjes door de soep.
  • Serveer de soep met knapperballetjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Soep
Land van herkomst Italië