Roushaomai

dimsums met gehaktgroentevulling
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 gram witte kool
  • 6 worteltjes
  • 50 gram taugé
  • 150 gram rundergehakt
  • 1 eetlepel(s) sojasaus
  • ½ theelepel sesamolie
  • ½ theelepel suiker
  • 10 sprietjes bieslook
  • 20 dimsum deeglapjes
  • zout
  • peper

Instructies

  • Kool in dunne reepjes snijden en reepjes fijn snipperen.
  • Worteltjes grof raspen.
  • Taugé wassen en laten uitlekken.
  • Dan bij elkaar doen de taugé, kool, gehakt, ⅔ deel van wortel, sojasaus, zout, peper, sesamolie en suiker.
  • Bieslook erover fijnknippen en alles goed vermengen.
  • Deeglapjes vullen met dit mengsel en garneren met de rest van de wortel.
  • Zie verder basisrecept dimsums.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Indonesië