Aardappelcurry met Piri-piri saus

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 40 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 350 gram aardappels in blokjes gesneden
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 theelepel piri piri saus
  • ¼ theelepel kaneel
  • ½ theelepel koriander
  • Olie
  • Zout
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels verse peterselie fijngehakt

Instructies

  • Bak de gesnipperde ui in wat olie tot deze glazig is.
  • Voeg de fijngehakte knoflook en specerijen toe en bak gedurende 2 minuten.
  • Voeg de tomatenpuree toe en bak deze 2 minuten mee.
  • Meng de citroensap en verse peterselie erdoorheen.
  • Voeg de aardappelblokjes en piri-piri saus toe, samen met 1 dl water.
  • Breng het geheel aan de kook.
  • Laat de aardappelen op laag vuur in 30 minuten gaar worden, regelmatig roeren.
  • Breng op smaak met zout en serveer de aardappelcurry met piri-piri saus.

Notities / Tips / Wijnadvies

Eet smakelijk!
————————————————————————————————–
Recept categorieën Curry’s / Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch