Aardappelsalade met Feta
Deze salade is snel en eenvoudig te bereiden en zit vol smaak. Het is een perfect bijgerecht voor een zomerse maaltijd of als lichte lunch.
Ingrediënten
- Zout
- 1 zakje aardappelgolfjes 450 g, CêlaVita
- 1 pakje pizzavleesreepjes ca. 150 g
- 1 vleestomaat
- 1 zakje veldsla 75 g
- 1 pakje bleekselderijrauwkost 150 g
- 1 potje fetablokjes in kruidenolie 300 g, Apetina
- 2 eetlepels balsamicoazijn
Instructies
- Kook de aardappelgolfjes in een pan met weinig water en wat zout in ongeveer 6 minuten beetgaar.
- Bak ondertussen de pizzavleesreepjes in een steelpan zachtjes uit gedurende ongeveer 5 minuten.
- Was de tomaat en snijd deze in stukjes.
- Verdeel de veldsla en bleekselderijrauwkost over vier borden.
- Leg de gekookte aardappelgolfjes op de sla.
- Verdeel de uitgebakken pizzavleesreepjes en tomaatstukjes erover.
- Verdeel de fetablokjes met een deel van de olie erover.
- Besprenkel de salade met balsamicoazijn.
- Serveer direct en geniet van deze heerlijke aardappelsalade met feta!
Voedingswaarden
Calories: 400 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 17 g | Vet: 26 g