Aardappelschotel met gevulde schnitzels

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 g brie boerenbrie
  • 4 varkensschnitzels
  • 1 groene paprika
  • 1 bak cherrytomaten
  • 6 eetlepel(s) vloeibare margarine
  • 2 zakken Italiaanse aardappelschotel à 450 g

Instructies

  • Brie in plakken snijden.
  • Schnitzels met peper en zout bestrooien.
  • Helft van iedere schnitzel met brie bedekken.
  • Schnitzel dubbelvouwen en met prikker vastzetten.
  • Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Tomaten wassen. In grote wok 2 eetlepels margarine verhitten en aardappelschotel met paprika in 10 minuten gaarbakken.
  • Laatste minuut tomaten meebakken.
  • In braadpan rest van margarine verhitten en schnitzels in 5 minuten aan iedere kant bruin en gaar bakken.
  • Aardappelschotel over vier borden verdelen en schnitzel erop leggen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Varkensvlees / Vlees