Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 groene paprika’s
- 1 ui
- 1 blik maïskorrels crispy 300 g
- 100 g kruidenboter
- 125 g achterham
- 6 eieren
- 4 bruine pistoletjes om af te bakken
Instructies
- Oven op 220 °C voorverwarmen.
- Ui pellen en snipperen.
- Paprika’s schoonmaken en in blokjes snijden.
- Mais laten uitlekken.
- In koekenpan 25 g kruidenboter verhitten en ui 2 minuten bakken.
- Paprika 2 minuten meebakken.
- Eieren met zout en peper loskloppen.
- Ham in reepjes snijden.
- Mais, ui, paprika en ham door eimengsel scheppen.
- Eimengsel overdoen in quichevorm.
- Omelet in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en bruin laten worden.
- Laatste 8 minuten pistoletjes mee afbakken.
- Omelet met warme broodjes en rest van kruidenboter serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met salade van kropsla en vinaigrettedressing