Recepten

Angelsaksische fruitcrunch

Angelsaksische fruitcrunch

Recept categorieën Dessert, Fruit, Nagerecht, Noten
Land van herkomst Engeland
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Auteur Onbekend
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

———————————————————————————————

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Was het fruit voorzichtig.
  • Hak de hazelnoten fijn en meng ze met het broodkruim.
  • Klop de slagroom met suiker naar smaak stijf.
  • Verwarm de oven voor op 180 C.
  • Doe het fruit in een pot en giet er een beetje water over, tot het fruit net niet onder staat.
  • Breng aan de kook en draai onmiddellijk laag.
  • Kook op een laag vuur tot de vruchten een beetje zacht worden, maar laat ze zeker niet tot moes koken.
  • Dit duurt niet langer dan 10 minuten.
  • Neem de pan van het vuur, voeg de honing toe en roer voorzichtig door mekaar.
  • Als er teveel sap is, giet je dat af en gebruik je het met een beetje extra honing als saus.
  • Boter een ovenschaal in en doe de vruchten erin.
  • Strijk gelijk en dek af met een laag hazelnoten en broodkruimmengsel.
  • Bak 20 tot 30 minuten in de oven.

———————————————————————————————



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept