Appel amandelcake
Appel amandelcake
Aantal porties: personen
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
———————————————————————————————
Ingrediënten:
- 3 Appels (Geschild En Klokhuizen Uitgeboord)
- 275 Gram Zelfrijzend Bakmeel
- 175 Gram Boter (Zacht)
- 150 Gram Suiker
- 3 Eieren
- 50 Gram Melk
- 50 Gram Amandelspijs
- 50 Gram Amandelen (Gehakt)
- 1 Theelepel Kaneel
Bereidingswijze:
- Doe 125 gram boter, 3 eieren, 100 gram suiker, 200 gram bloem en alle melk in een kom en mix 5 minuten met een elektrische mixer.
- Giet het beslag in een taartvorm.
- Strooi de kaneel erover.
- Snijd de appels in plakken en leg ze er bovenop.
- Meng de rest van de bloem, boter en suiker met de amandelspijs en de amandelen en maak daar een kruimelige massa van met de vingers.
- Verdeel de kruimels over de appels.
- Bak de taart 50 minuten op 165 graden.
———————————————————————————————
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept