Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Asperges schoonmaken, houtachtige uiteinden (ca. 2 cm) eraf snijden.
- Asperges schuin in stukjes van 2 cm snijden.
- Gratin in magnetron bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Bouillontablet in 1 dl kokend water oplossen.
- Bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden van 2 cm.
- Kiphaasjes bestrooien met zout en peper.
- In wok olie verhitten.
- Kip bruin en gaar bakken.
- Kip uit wok scheppen en warmhouden.
- Asperges en bosui in rest van bakvet lichtbruin bakken.
- Suiker toevoegen en licht laten karamelliseren.
- Afblussen met kippenbouillon.
- Onder voortdurend omscheppen ca. 3 minuten doorstoven.
- Kip toevoegen en even mee verwarmen
Notities / Tips / Wijnadvies
Asperge-kipmengsel serveren met aardappelgratin.