Avocado zalmsalade
AllerHande september 2001
Ingrediënten
- 1 zakje aardappels blokjes à 450
- 1 zalmfilet ca. 200 g
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 1 avocado
- ½ bakje pestodressing Italiaans à 100 g
- ½ beker crème fraîche à 125 ml
- versgemalen zwarte peper
Instructies
- Aardappelblokjes in ca. 6 minuten beetgaar koken.
- Intussen zalm in blokjes van 2 x 2 cm snijden.
- In wok olie verhitten en zalmblokjes ca. 4 minuten roerbakken.
- Avocado schillen en in blokjes snijden.
- Aardappelblokjes in zeef afspoelen onder koud water.
- In kom dressing en crème fraîche door elkaar roeren.
- Aardappelblokjes, zalm en avocado door dressing mengen.
- Op smaak brengen met peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met stokbrood.