Avocado zalmsalade

AllerHande september 2001
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zakje aardappels blokjes à 450
  • 1 zalmfilet ca. 200 g
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 avocado
  • ½ bakje pestodressing Italiaans à 100 g
  • ½ beker crème fraîche à 125 ml
  • versgemalen zwarte peper

Instructies

  • Aardappelblokjes in ca. 6 minuten beetgaar koken.
  • Intussen zalm in blokjes van 2 x 2 cm snijden.
  • In wok olie verhitten en zalmblokjes ca. 4 minuten roerbakken.
  • Avocado schillen en in blokjes snijden.
  • Aardappelblokjes in zeef afspoelen onder koud water.
  • In kom dressing en crème fraîche door elkaar roeren.
  • Aardappelblokjes, zalm en avocado door dressing mengen.
  • Op smaak brengen met peper.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Salade / Vis / Voorgerechten / Zalm