Avocadodressing

Aller Hande 1996
Porties: 3 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 tomaat
  • 1 rijpe avocado ca. 300 g,
  • 1 ½ eetlepel(s) citroensap
  • 2 eetlepel(s) slasaus
  • enkele druppels tabasco
  • zout

Instructies

  • In pan water aan de kook brengen.
  • Tomaat inkruisen, enkele seconden onderdompelen in kokend water, afspoelen onder koud water en ontvellen.
  • Tomaat in vieren snijden, pitjes verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
  • Avocado schillen, halveren en pit verwijderen.
  • Met staafmixer vruchtvlees pureren (of met vork fijnprakken).
  • Citroensap en slasaus erdoor roeren tot gebonden dressing ontstaat.
  • Op smaak brengen met tabasco en zout.
  • Tomatenblokjes erdoor roeren.

Voedingswaarden

Calories: 80 kcal | koolhydraten: 4 g | Protein: 1 g | Vet: 6 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dressings