Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 tl Becel Voor koken (roer)bakken en braden
- 400 g bessen bijvoorbeeld zwarte bessen, frambozen
- 2 eiwitten
- 60 g suiker
Instructies
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 175?C (heteluchtoven 160?C).
- Vet een ovenschaal in met Becel Voor koken, (roerbakken en braden.
Bereiding
- Was de bessen en laat ze uitlekken.
- Schep de bessen in de ovenschaal.
- Klop de eiwitten tot ze gaan schuimen.
- Voeg vervolgens de helft van de suiker toe en klop tot de eiwitten stijf beginnen te worden.
- Voeg dan de rest van de suiker toe en blijf kloppen tot de meringue heel stijf is en pieken vormt.
- Verdeel de meringue over de bessen en bak het geheel ongeveer 15 minuten in het midden van de oven tot de meringue licht kleurt.
Voedingswaarden
Calories: 126 kcal | koolhydraten: 23 g | Vet: 2 g