Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 mango ca. 300 g,
- 4 bolletjes gember
- 2 eetlepels gembersiroop
- 1 dl tomatensap
- 3 bosuitjes
- 1 zakje sugar snaps 150 g,
- 400 g bieflapjes
- 1 eetlepel chilipoeder
- 3 eetlepels olie
- 1 teentje knoflook
- 2 theelepel kruidenbouillonpoeder
Instructies
VOORBEREIDEN:
- Mango schillen en vruchtvlees in plakken van pit snijden.
- In keukenmachine mango met gember, gembersiroop en tomatensap tot gladde saus pureren of mango en gember heel fijn snijden en alles boven kom door zeef wrijven.
- Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 2 cm snijden.
- Sugar snaps schoonmaken.
- Bieflapjes in dunne reepjes snijden.
- Bestrooien met chilipoeder.
BEREIDEN:
- In wok olie verhitten.
- Knoflook pellen en erboven uitpersen.
- Bieflapjes al omscheppend in ca. 3 minuten bruin bakken.
- Bosui en sugar snaps toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
- Mangosaus en bouillonpoeder toevoegen en aan de kook brengen.
- Nog ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen.
- Serveren met pandanrijst.
Voedingswaarden
Calories: 275 kcal | koolhydraten: 24 g | Protein: 25 g | Vet: 9 g