Bieflapjes met spruiten en zoete aardappels
Ingrediënten
- 1 kilo zoete aardappel
- 600 gram spruiten
- 300 gram bieflappen
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 2 eetlepel(s) walnoten
- 1 eetlepel(s) grove mosterd
Instructies
- Schil de aardappelen, snijd deze in geljke stukken en kook ze gaar in 10 minuten.
- Kook ondertussen de spruiten in 6 minuten beetgaar.
- Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout.
- Verhit de olie in koekenpan en bak het vlees in 5 minuten goudbruin.
- Neem het uit de pan en dek af met aluminiumfolie. Hak de walnoten grof.
- Giet de spruiten af en schep om met de mosterd en walnoten.
- Giet de aardappelen af en stamp ze grove puree
- Breng op smaak met peper en zout
- Serveer de bieflapjes met de zoete aardappel en spruitjes.