Bieflapjes met spruiten en zoete aardappels

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kilo zoete aardappel
  • 600 gram spruiten
  • 300 gram bieflappen
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 eetlepel(s) walnoten
  • 1 eetlepel(s) grove mosterd

Instructies

  • Schil de aardappelen, snijd deze in geljke stukken en kook ze gaar in 10 minuten.
  • Kook ondertussen de spruiten in 6 minuten beetgaar.
  • Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout.
  • Verhit de olie in koekenpan en bak het vlees in 5 minuten goudbruin.
  • Neem het uit de pan en dek af met aluminiumfolie. Hak de walnoten grof.
  • Giet de spruiten af en schep om met de mosterd en walnoten.
  • Giet de aardappelen af en stamp ze grove puree
  • Breng op smaak met peper en zout
  • Serveer de bieflapjes met de zoete aardappel en spruitjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Rundvlees