Biefstuk stroganoff

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g snelkookrijst
  • 3 schaaltjes biefstuk totaal ca. 400 g
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 pak doperwten zeer fijn / diepvries (450 g)
  • 2 eetlepel(s) boter of margarine
  • 1 pot vleessaus stroganoff 350 g, Cuisine Cas Spijkers
  • zout
  • peper

Instructies

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Intussen biefstuk in reepjes snijden.
  • Ui pellen en snipperen.
  • Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
  • Doperwten bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • In braadpan boter verhitten.
  • Ui en paprika ca. 3 minuten fruiten.
  • Biefstuk toevoegen en meebakken.
  • Saus toevoegen en mee verwarmen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Rijst en doperwten mengen.
  • Biefstuk stroganoff serveren met rijst-doperwtenmengsel.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rijst / Rundvlees / Vlees