Biologische pastaschotel

Snel te maken
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g volkoren penne rigate
  • 1 winterwortel
  • 1 ui
  • 1 pak bladspinazie deelblokjes
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 2 schaaltjes tofu roerbak fijngekruid
  • 1 beker crème fraîche
  • 6 eetlepel(s) gemalen belegen kaas

Instructies

  • Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Wortel schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Ui pellen en snipperen.
  • Spinazie ontdooien in magnetron volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten.
  • Wortel en ui ca. 2 minuten bakken.
  • Tofu toevoegen en in ca. 4 minuten bakken.
  • Spinazie toevoegen en goed doorwarmen.
  • Crème fraîche erdoor roeren.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Groentemengsel door pasta scheppen.
  • Kaas erover strooien.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Pasta
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch