Bistropannetje met ei en kaas

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 eetlepel(s) Olijfolie Traditioneel
  • 1 zak Bistro minikrieltjes à 600 g
  • 1 pot Witte bonen in tomatensaus à 680 g
  • 4 scharreleieren
  • 4 plakken jonge kaas ontkorst
  • versgemalen peper
  • zout

Instructies

  • Verhit in een hapjespan 2 eetlepels olie en bak de minikrieltjes goudbruin en gaar.
  • Voeg de witte bonen met de tomatensaus toe en verwarm ± 5 minuten op laag vuur.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Verhit de resterende 2 eetlepels olie en bak van de eieren 4 spiegeleieren.
  • Verdeel de krieltjes met de bonen over 4 borden en leg er een plakje kaas met een spiegelei op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Kaas
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch