Boerenaardappelschotel

Snel te maken en Slank
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 koolrabi
  • 1 zak miniworteltjes 300 g
  • 200 g peultjes
  • 4 eetlepel(s) boter of margarine
  • 1 pakje magere spekreepjes ca. 250 g
  • zak Pommes Parisiennes diepvries, à 450 g
  • zout
  • peper

Instructies

  • Pan met ruim water aan kook brengen.
  • Koolrabi in plakken snijden.
  • De plakken schillen en in stukjes snijden.
  • Koolrabi en worteltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken en afgieten.
  • Peultjes schoonmaken en wassen.
  • In wok 2 eetlepels boter verhitten.
  • Spekblokjes met koolrabi, worteltjes en peultjes ca. 6 minuten roerbakken.
  • In koekenpan rest van boter verhitten.
  • Aardappeltjes al omscheppend in ca. 10 minuten bakken.
  • Aardappeltjes mengen met groentemengsel.
  • Op smaak brengen met zout en peper en direct serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Varkensvlees
Land van herkomst Frankrijk