Brabantse Roggebrood Sandwiches met Honing en Geitenkaas

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 sneetjes licht Brabants roggebrood
  • Halvarine
  • 2 eetlepels honing
  • 30 g geschaafde geitenkaas
  • 12 blaadjes basilicum

Instructies

  • Bestrijk de sneetjes roggebrood heel dun met halvarine en besprenkel elk sneetje met een halve eetlepel vloeibare honing.
  • Beleg 2 sneetjes met geschaafde plakjes geitenkaas en blaadjes basilicum.
  • Plaats de andere sneetjes er met de besmeerde kant naar beneden op en snijd de sandwiches diagonaal door.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Deze smakelijke Brabantse broodjes zouden goed samengaan met een lichte, fruitige witte wijn zoals een Riesling of een frisse Sauvignon Blanc.

Voedingswaarden

Calories: 128 kcal | koolhydraten: 19 g | Protein: 4 g | Vet: 4 g | Zout: 0.5 mg | Sugar: 6 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Broodjes / Lunch / Ontbijt
Land van herkomst Brabant / Nederland