Broccoli met Italiaanse kaassaus
Ingrediënten
- 700 gram krieltjes
- 700 gram broccoli
- 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix 20 gr.
- 25 gr boter of magarine
- 1 ½ schaaltje vegatarische balletjes tivall a ca 210 gr.
- 1 pot groentesaus 250 ml
- 1 zakje parmezaanse kaas 40 gr.
Instructies
- Krieltjes koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen.
- Italiaanse kruiden fijnsnijden.
- Boter verhitten in koekenpan en balletjes in ca. 6 min. gaar bakken.
- Broccoli ca 5 min. beetgaar koken en afgieten.
- Kaasaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
- Italinaase kruiden en parmezaanse kaas er door roeren.
- Broccolo serveren met de krieltjes, balletjes en kaassaus
Voedingswaarden
Calories: 490 kcal | koolhydraten: 47 g | Protein: 29 g | Vet: 21 g