Broccoli met Italiaanse kaassaus

Porties: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 700 gram krieltjes
  • 700 gram broccoli
  • 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix 20 gr.
  • 25 gr boter of magarine
  • 1 ½ schaaltje vegatarische balletjes tivall a ca 210 gr.
  • 1 pot groentesaus 250 ml
  • 1 zakje parmezaanse kaas 40 gr.

Instructies

  • Krieltjes koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen.
  • Italiaanse kruiden fijnsnijden.
  • Boter verhitten in koekenpan en balletjes in ca. 6 min. gaar bakken.
  • Broccoli ca 5 min. beetgaar koken en afgieten.
  • Kaasaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
  • Italinaase kruiden en parmezaanse kaas er door roeren.
  • Broccolo serveren met de krieltjes, balletjes en kaassaus

Voedingswaarden

Calories: 490 kcal | koolhydraten: 47 g | Protein: 29 g | Vet: 21 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Kaas
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch