Broodje roerei met paddestoelen
AllerHande april 2002
Equipment
Ingrediënten
- 1 bakje kastanjechampignons gesneden / 125 g
- 25 g boter
- 1 tomaat in blokjes
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 2 eieren
- 2 meergranenbolletjes met zonnepitten of 3-4 sneetjes volkerenbrood
- 1 zakje rucolasla 30 g
Instructies
- In koekenpan champignons in 1 eetlepel boter in 3 minuten bruinbakken.
- Tomaat met tijm door champignons scheppen.
- Nog 2 minuten bakken.
- Eieren loskloppen met 1 eetlepel water.
- Ei in pan schenken en met spatel blijven omscheppen tot ei gestold en romig is.
- Roerei op smaak brengen met zout en peper.
- Broodjes opensnijden en besmeren met rest van boter.
- Roerei en rucola over broodjes (of geroosterde boterhammen) verdelen