Broodje roerei met paddestoelen

AllerHande april 2002
Porties: 1 persoon
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 bakje kastanjechampignons gesneden / 125 g
  • 25 g boter
  • 1 tomaat in blokjes
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 2 eieren
  • 2 meergranenbolletjes met zonnepitten of 3-4 sneetjes volkerenbrood
  • 1 zakje rucolasla 30 g

Instructies

  • In koekenpan champignons in 1 eetlepel boter in 3 minuten bruinbakken.
  • Tomaat met tijm door champignons scheppen.
  • Nog 2 minuten bakken.
  • Eieren loskloppen met 1 eetlepel water.
  • Ei in pan schenken en met spatel blijven omscheppen tot ei gestold en romig is.
  • Roerei op smaak brengen met zout en peper.
  • Broodjes opensnijden en besmeren met rest van boter.
  • Roerei en rucola over broodjes (of geroosterde boterhammen) verdelen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Lunch
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch