Burgers met Salsa Verde en Asperges

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 Alpro® Soya Burgers
  • 16 groene asperges
  • Boter
  • Voor de Salsa Verde:
  • ¼ bosje peterselie
  • ¼ bosje munt
  • ¼ bosje basilicum
  • 1 stengel bleekselderij
  • 200 ml olijfolie
  • 1 augurk
  • 1 teen knoflook
  • Citroen naar smaak

Instructies

  • Pluk de blaadjes van de bosjes kruiden en meng deze samen met de andere ingrediënten voor de salsa verde in een keukenmachine tot een grove massa.
  • Snijd ongeveer 1 cm van de onderkant van de asperges af.
  • Kook de asperges 4 minuten in kokend water.
  • Bak de Alpro® Soya Burgers in een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden gedurende 4 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de asperges met de burgers en schep wat salsa verde er overheen.

Voedingswaarden

Calories: 400 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 10 g | Vet: 35 g | Zout: 1.1 mg | Sugar: 2 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch