Carpaccio volgens 't Zusje recept

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor de carpaccio

  • 4 porties Rundercarpaccio
  • Gemengde sla
  • Kruidendressing naar keuze en naar smaak
  • Balsamicodressing
  • Parmezaan vlokken
  • Pittenmix
  • Kervel

Voor de truffelmayonaise

  • 100 gram mayonaise
  • 10 gram truffeltapenade
  • 10 ml truffelolie
  • 10 ml water

Instructies

  • Meng alle ingrediënten voor de truffelmayonaise door elkaar
  • Maak de sla aan met de kruidendressing.
  • Leg de carpaccio op een tapasschaaltje en trek hier een zigzagsgewijs een streep van truffelmayonaise over.
  • Herhaal dit met de balsamicodressing.
  • Bestrooi de carpaccio met de Parmezaanse kaas en de pittenmix.
  • Leg in het midden een handje aangemaakte salade en maak het geheel af met een takje kervel
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Tapas / Voorgerechten
Land van herkomst Italië / Nederland