Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 kipfilets
- 1 winterwortel
- 100 gram taugé
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 125 gram chinese noedels
- 60 cl kippenbouillon
- 1 el bloem
- 1 tl gemberpoeder
- 1 el sojasaus
- 1 laurierblad
- zout en peper
Instructies
- Snijd de wortel en de kipfilets in blokjes.
- Pel en snipper de ui en knoflook.
- Zet de blokjes kip, ui en knoflook aan in de lepel sojasaus.
- Voeg de gemberpoeder, het laurierblad, de groenten (wortel en taugé) en de bouillon toe. Laat 15 minuten koken.
- Meng de bloem met een beetje bouillon tot een papje.
- Voeg dit aan de soep toe samen met de noedels. Laat een paar minuten koken.
- Serveer in diepe borden of kommen en vergeet niet het laurierblaadje te verwijderen.