Chinese tomatensoep 7

      Reacties uitgeschakeld voor Chinese tomatensoep 7

 

Chinese tomatensoep 7

Recept afdrukken
CategorieSoepen
KeukenAzié, China
porties4
AuteurOnbekende auteur

ingrediënten

  • 2 potjes kippenbouillon
  • 2 kippenbouillon
  • 2 theelepels ketjap manis
  • 2 theelepels ve-tsin
  • ½ theelepel peper
  • 2 eetlepels basterdsuiker
  • 3 blikje tomatenpuree
  • 2 ons taugé
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel sambal
  • bloem of maïzena om de soep te binden

Bereidingswijze

  • Het vlees uit de bouillon halen en dit klein snijden.
  • Het vlees apart houden.
  • Verder alle ingrediënten in de bouillon doen en dit een kwartiertje op een laag vuur zachtjes laten koken, omdat de taugé knapperig moet blijven.
  • Wat bloem in een schaaltje en dit vermengen met wat van de bouillon, goed roeren zodat er geen klontjes ontstaan, vervolgens dit terug doen bij de rest van de bouillon zodat de soep licht gebonden wordt.
  • Vervolgens het klein gesneden vlees bij de soep voegen en dit even mee verwarmen.