Chocoladecrêpes met muntsaus

      Reacties uitgeschakeld voor Chocoladecrêpes met muntsaus

 

Chocoladecrêpes met muntsaus

Categorie Chocolade, Pannekoeken & Poffertjes
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in

Voor de crêpes:

  • 2 eieren
  • 80 gr bloem
  • 1 eetlepel cacao
  • 3-3 1/25 dl melk
  • Voor de saus:
  • 1/4 liter crème fraîche
  • 2 eetlepels muntsiroop of Crème de Menthe
  • verse muntblaadjes

Hoe maak ik het klaar

  • Roer een beslag van de eieren, de bloem, de cacao en de melk, bak hiervan 12 dunne crêpes en houd die warm.
  • Verwarm ± 2/3 van de crème fraîche met de muntblaadjes en de likeur en laat dit langzaam tot een dikke saus inkoken.
  • Bestrijk de crêpes met de rest van de crème fraîche en vouw ze in vieren.
  • Schenk op elk bordje een laagje muntsaus en leg hier 3 gevulde chocoladecrêpes op.
  • Serveer direct.