Cocktail de crabe au pamplemousse
krabcocktail met grapefruit
Ingrediënten
- 200 g krab
- 1 deciliter slagroom
- sherry
- tomatenketchup
- paprikapoeder
- worcestershiresaus
- 2 grapefruits
- 1 deciliter mayonaise
- 1 citroen
- peterselie
- cognac
Instructies
- Halveer de grapefruits en snij de partjes tussen de vliezen uit.
- Maak de krab schoon en hou 4 stukjes apart.
Maak een cocktailsaus als volgt:
- Roer de tomatenketchup door de mayonaise, samen met de sherry en cognac.
- Voeg wat citroensap, grapefruitsap en worcestershiresaus toe.
- Klop de slagroom bijna stijf en roer deze door de saus.
- Doe beurtelings wat grapefruit en krab in de coupes.
- Bedek het geheel met cocktailsaus.
- Garneer met de stukjes achtergehouden krab, wat paprikapoeder en peterselie.