Cocktailgarnalen met sesamdressing en alfalfa

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) sesamolie
  • 3 eetlepel(s) maïsolie
  • 1 eetlepel(s) sojasaus
  • sjalot gesnipperd
  • 1 theelepel Spaanse peper
  • 1 eetlepel(s) azijn
  • 1 eetlepel(s) koriander
  • 1 bak garnalen

Instructies

  • Soja, azijn, sjalot, peper en zout mengen.
  • Maïsolie langzaam toevoegen, daarna sesamolie toevoegen.
  • Spaanse peper erdoor en gehakte koriander.
  • Op smaak brengen met zout en suiker.
  • Garnalen marineren in de dressing.
  • Onder in glaasje alfalfa en hierop wat dressing laten lopen.
  • 2 à 3 garnalen per glaasje op de rand hangen.
  • Bovenop blaadje koriander.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Voorgerechten / Zeevruchten