Consommé d'agneau postillon

heldere lamsbouillon postillon
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g lam afsnijdsels
  • 2 ei
  • 1 wortel
  • 1 stukje foelie
  • 1 bouillonblokje
  • peper
  • 1 prei
  • 200 g tartaar
  • 250 g soepvlees
  • 1 teentje knoflook
  • peterselie
  • boter

Instructies

  • Braad het vlees licht aan.
  • Voeg de gewassen en gesneden groenten toe.
  • Voeg 5 minuten 1½ l water toe en laat dit een nacht trekken.
  • Laat de bouillon afkoelen.
  • Ontvet hem en klaar met eiwit en tartaar.
  • Serveer de bouillon in voorverwarmde borden en garneer met 3 lamsravioli per bord.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bouillon / Lamsvlees / Soep / Vlees
Land van herkomst Frankrijk