Coquilles de bouquets
(schelpen met grote garnalen)
Ingrediënten
- 150 gram garnalen
- 100 gram aardappels
- 100 gram raapjes
- 80 gram walnoot
- 1½ deciliter mayonaise
- 8 garnalen
- 100 gram wortel
- 100 gram princessebroodjes
- 100 gram erwtjes
- 1 krop sla
- 1 ei
Instructies
- Kook de eieren in 10 minuten hard.
- Snij alle groente in jkleine blokjes.
- Kook ze apart gaar.
- Laat uitlekken en meng door elkaar.
- Was en droog de sla.
- Meng het groentemengsel in een slakom met de walnoten, garnalen en 2/3 van de mayonaise.
- Neem 4 St Jacobsschelpen en beleg ze met een blaadjes sla.
- Schep het mengsel van groente en garnalen er op.
- Pel het ei en snij in vieren.
- Leg op elke schelp een partje ei en garneer met 8 garnalen en de rest van de mayonaise.